BEMUTATKOZÁS | PARTNEREK | NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK | REFERENCIÁK | PUBLIKÁCIÓK | KAPCSOLAT

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

A Walde Ügyvédi Iroda Ügyfelei részére komplex szolgáltatás nyújtására törekszik.  A "MINDENT EGY HELYEN" elv alapján arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a jogi szolgáltatáson felül egyéb területeken is nyújtsunk kiváló minőségű szolgáltatást, és az Ügyfélnek ne több irodával és ügyintézővel kelljen a kapcsolatot tartania, hanem egy helyen megkapja az általa igénybe venni kívánt szolgáltatásokat.

SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS

A cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló 2006. évi V. törvény módosítása bevezette a székhelyszolgáltatás intézményét, amely ügyvédi irodák részére lehetővé teszi, hogy erre vonatkozó szerződés alapján a cég az ügyvédi iroda székhelyét tüntesse fel saját székhelyeként a létesítő okiratában illetve a cégjegyzékben. Irodánk a székhely szolgáltatására vonatkozó szerződés alapján biztosítja a cég részére érkező postai küldemények átvételét és átadását a cég részére, vállalja a társaság cégiratainak, a működéséhez szükséges engedélyeinek, az adóhatóság felé tett bejelentési iratainak és a számviteli törvény szerinti beszámolójának, valamint a szerződés szerinti egyéb iratainak elkülönített őrzését.

KÖNYVELÉS

A "Mindent egy helyen" elv alapján ügyfeleink részére könyvelési szolgáltatást is nyújtunk könyvelő cégünk bevonásával. Vállaljuk belföldi illetőségű gazdasági társaságok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, külföldi és off-shore cégek belföldi leányvállalatainak teljes körű könyvelését, kapcsolattartást az anyavállalat könyvelőjével. Vállaljuk továbbá belföldi és külföldi magánszemélyek adóbevallásával és adóhatósági bejelentésével kapcsolatos feladatok végzését.

HITELKÖZVETÍTÉS

Szintén a "Mindent egy helyen" elv alapján ügyfeleink részére vállaljuk az igényeknek megfelelő hitelek felkutatását, meglévő hitelek átstruktúrálásával kapcsolatos tanácsadást és közreműködést. Hitelközvetítői szolgáltatást cégek és magánszemélyek részére egyaránt végzünk a lakáshitelektől a projektfinanszírozási hitelekig.

INGATLANKÖZVETÍTÉS

Társirodánk bevonásával vállaljuk ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások végzését is. Ezen belül beruházásokkal kapcsolatos tanácsadást ingatlanközvetítést, ingatlankezelést és hasznosítást, valamint ingatlanokhoz kapcsolódó tanácsadói szolgáltatást is végzünk.